Değişimi şirketler yapacak

Coca Cola Türkiye, Kafkaya ve Orta Asya Bölgesi Başkanı Galya Frayman Molinas, dünyada değişimi devletlerin değil, şirketlerin gerçekleştireceğini söyledi.

Değişimi şirketler yapacak

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (BUSİAD) dün Crowne Plaza’da gerçekleştirilen ‘Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu’nda konuşan Molinas, 1800’lü yıllardan günümüze birçok şeyin değiştiğini, dijital gelişimin her şeyi etkilediğini vurguladı. Teknolojinin geldiği noktayla dünyadaki her şeyi değiştirdiğine dikkat çeken Molinas, ”Bugün teknoloji sayesinde Afrika’da bir çocuk devlet başkanından daha çok şey biliyor. Geçmişte öğrendiklerimiz bir işe yaramıyor. Yeni şeyler söylemek gerekiyor. Daha fazla inovasyon gerekiyor. Bu noktada devletlerden çok şirketlere görev düşüyor. Eğer bir değişim olacaksa bunu şirketler yapacak” dedi.

YENİLİKÇİLİĞE DESTEK

BUSİAD Başkanı Günal Baylan da, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, sempozyumun amacının sürdürülebilir rekabet gücünü arttırmak, yenilikçilik ve yaratıcılık hareketini desteklemek olduğunu ifade etti. Baylan, sosyal inovasyonun genellikle zihinsel bir çaba, yaratıcılık disiplinleri gibi geniş bir yelpazede akıcılık ve esneklik gerektirdiğini anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X