Dehşet! Kanser hastası karısını öldürdükten sonra…

Ankara’da, kanser hastası karısını kravatla boğarak öldürdükten sonra silahla intihar girişiminde bulunan kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Dehşet! Kanser hastası karısını öldürdükten sonra…

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 80 yaşındaki Mehmet Y. sabah saatlerinde oğlu Erkut Y.’yi telefonla arayarak helallik istedi.

Erkut Y., telefon görüşmesinin ardından annesiyle babasının yaşadığı Keçiören Şenlik Mahallesi’ndeki eve gitti.

Sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi

Eve giren Erkut Y., 74 yaşındaki annesi Hamiyet Y’nin öldüğünü, babasının ise başından yaralı olduğunu gördü. Onun ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Mehmet Y.’yi Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Tedavi altına alınan Mehmet Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Mehmet Y.’nin olay yerinde, oğlunun irtibat numarası ile “Beni bağışlayın kendi hür irademle yaptım” yazılı not bıraktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Hamiyet Y.’ye bu ay başında karaciğer kanseri tanısı konulduğunu ve ihtiyaçlarının eşi Mehmet Y. tarafından karşılandığını söyledi.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X