Del Valle Timsah gibi

Bursaspor, Venezuelalı kanat oyuncusunun işini büyük oranda bitirdi…Yeşil beyazlıların geçen sezon Kasımpaşaspor’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki oyuncusuyla el sıkıştığı ve Portekiz ekibi Rio Ave’den satış opsiyonlu kiralanacağı öğrenildi.

Del Valle Timsah gibi

Transferin hızlı takımlarından Bursaspor’da dün de önemli gelişmeler yaşandı. Kadrosunu şuana kadar Akhisar Belediyespor’dan Merter Yüce ile İsmail Konuk ve Kayserispor’dan Sinan Bakış’la güçlendiren yeşil beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Yonathan Del Valle transferinde de büyük oranda mutlu sona ulaşmak üzere. Timsah’ın geçen sezon Kasımpaşaspor’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla el sıkıştığı öğrenildi. 

MENAJERİ AHMET BULUT

Bonservisi Portekiz temsilcisi Rio Ave’de olan Del Valle’nin satış opsiyonlu kiralanacağı belirtildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ısrarla kadroda görmek istediği tecrübeli futbolcunun opsiyon miktarının ise 300 bin Euro olacağı bildirildi. 

Şu an Copa Amerika’da mücadele edecek olan Venezuela Milli Takımında olan Yonathan Del Valle menajerliğini Ahmet Bulut yapıyor. Bulut’la dün bir kez daha görüşen Bursaspor yönetiminin bu transferi birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor. 

11 KEZ MİLLİ OLDU

2015-2016 sezonunda Kasımpaşaspor forma giyen Del Valle, 33 maça çıktı, 5 gol, 6 asistlik bir katkı sağladı. İstanbul ekibinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın banko isimlerinden biri olan deneyimli krampon kariyerinde Fransa’da Auxerre, Portekiz’de Paços Ferreira gibi takımlarda da görev yaptı. Venezuellalı oyuncu 11 kez ise Milli formayı giydi. Ana mevkisi sol kanat olan Del Valle, sağ kanat ve forvette de oynayabiliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X