Delarge bitti gibi

Tecrübeli futbolcunun menajeriyle dün Avusturya’da el sıkışıldı. Kulübü Admira Wacker 400 bin Euro bonservis ücretini kabul ederse transfer gerçekleşecek.

Delarge bitti gibi

Bursaspor’da dün Dzon Delarge transferinde önemli gelişmeler yaşadı. Başkan Ali Ay, dün Avusturya’da tecrübeli futbolcunun menajeriyle bir araya geldi. Yapılan görüşmede yeşil beyazlı yönetiminin Delarge ile kesin olarak anlaşmaya vardığı belirtildi. 

Kongolu futbolcunun Avusturya kulübü Admira Wacker’le tamas kuran Bursaspor yönetiminin 400 bin Euro bonservis ücreti önerdiği belirtildi. 

HIZIYLA ÖNE ÇIKIYOR

Admira Wacker kulübünün bu rakamı kabul etmesi durumunda deneyimli kanat oyuncusunun hafta başında Bursa’ya gelerek resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Geçen sezonu Osmanlıspor’da kiralık geçiren Dzon Delarge, hızıyla ön plana çıkan bir isim olmuştu. 27 yaşındaki futbolcu Kongo Milli Takım formasını ise 9 kez giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X