Delarge coştu bir kere

Kongolu, 3’de 3 yaptı, taraftarın gönlünde taht kurdu… Geçen sezon Osmanlıspor formasıyla 1 kez rakip fileleri havalandıran tecrübeli futbolcu, gol krallığında Galatasaray’dan Gomis ve Tolga Ciğerci’nin ardından geliyor.

Delarge coştu bir kere

Bursaspor’a transferi adeta olay olan Dzon Delarge, yeşil beyazlı formayla boş geçmiyor. Antrenman eksiği nedeniyle ligin ilk haftasındaki Medipol Başakşehir maçında görev almayan tecrübeli kanat oyuncusu, 2.haftadaki Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde ise oyuna son bölümde dahil olmasına rağmen uzatma dakikalarında attığı golle Bursaspor’a hayat veren isim olmuştu. 

GEÇEN SEZON 1 GOL ATTI

Vodafone Park’taki Beşiktaş maçında Bursaspor’un beraberlik golünü atan Delarge, 3-0 sona eren Akhisar karşısında ise adeta şov yaptı. Kemba’nın asistinde kaleciden sıyrılıp topu boş kaleye gönderen deneyimli krampon, ligdeki gol sayısını 3’e çıkardı. Geçen sezon forma giydiği Osmanlıspor’da ligde 21 maça çıkan ve sadece 1 kez fileleri havalandıran Kongolu oyuncu, gol krallığında da zirveyi zorluyor. 

KRALLIKTA ÜST SIRALARDA

Gol krallığında Galatasaray’dan Gomis attığı 5 golle şuan ilk sırada bulunuyor.  Onu 4 golle takım arkadaşı Tolga Ciğerci izliyor. Ligde 3’er golü bulunan Burak Yılmaz, Delarge ve Khalid Boutaıb bu iki ismi takip ediyor. Bursaspor’dan yıllık 400 bin Euro kazanan Dzon Delarge, Teknik Direktör Paul Le Guen’ın ısrarı sonucu Bursaspor’a transfer edilmişti. 27 yaşındaki futbolcu için 400 bin Euro’da bonservis bedeli ödenmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X