‘Deli Aşk’ta iki Bursalı

Cem Yılmaz, yapımcılığını üstlendiği ‘Deli Aşk’ filminde daha önce pek çok projesinde görev verdiği Bursalı oyuncular Zafer Algöz ve Muhittin Korkmaz’dan vazgeçmedi.

‘Deli Aşk’ta iki Bursalı

Başrolünde Emrah Kaman, Pelin Akil, Gülhan Tekin ve Şafak Pekdemir’in yanı sıra Bursa Devlet Tiyatrosu’nun yetiştirdiği Zafer Algöz ve Muhittin Korkmaz’ın yer aldığı ‘Deli Aşk’ seyirciyle buluştu. 

Filmde iki önemli karaktere hayat veren ikiliden Zafer Algöz, ilk kez seyirci karşısına kadın rolüyle çıktı. Bu duruma yorum yapan Emrah Kaman, ‘Zafer Abi çok güzel kadın oldu’ diyerek güldürdü.

EĞİLMESİNE GEREK YOK

Öte yandan Cem Yılmaz, Erkan Petekkaya’nın ‘Cem’in filmlerini beğenmiyorum ama gösteri için önünde eğilirim’ açıklamasına cevap verdi. Yılmaz, ‘Eğilmesine gerek yok zahmet etmesin’ sözlerinin ardından espriyi patlatan Ozan Güven, ‘Paramparça bir açıklama olmuş’ dedi. ‘Deli Aşk’la ilk deneyimini yaşayan Hakan Altun ise Zafer Algöz’den çok şey öğrendiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X