Delibaş bronzla döndü

Yıldırım Belediyesporlu tekvandocu Birol Delibaş, Lüksemburg’da düzenlenen Masterler Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Delibaş bronzla döndü

Amatör sporlarda elde ettiği başarılarla yurt içi ve yurt dışı turnuvalarda adından sıkça söz ettiren Yıldırım Belediyesi, tekvando branşında uluslararası derecelerine bir yenisi daha ekledi.

Europen Tekvando Union tarafından Lüksemburg’da düzenlenen Masterlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu Birol Delibaş, +80 kiloda üçüncü olarak bronz madalyayı Yıldırım’a kazandırdı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 17 ülkeden 100 sporcunun katıldığı organizasyonda iyi bir performans ortaya koyan Yıldırımlı sporcuyu elde ettiği dereceden dolayı kutladı.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR

Sporun her branşında söz sahibi olma yolunda doğru adımlar atmaya devam ettiklerini söyleyen Edebali, “Spor şehri Yıldırım hedefi doğrultusunda gün geçtikçe başarı çıtasını belli bir seviyenin üzerine taşımayı sürdürüyoruz. Katıldığımız her organizasyonda bizlere kupa ve madalyalar kazandıran sporcularımızı tebrik ediyoruz. Sporcularımızın elde ettiği uluslararası başarılar, gücümüze güç katıyor. Yıldırım’ın kalkınmasında bize artı değer katacak spora ve sporcuya verdiğimiz destekleri devam ettireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X