‘Deliormanlı’nın Bursa mutluluğu

Başrolünü paylaştıkları ‘Deliormanlı’nın İstanbul galasına ettikleri kavga ve sonrasında boşanma dedikodularıyla damga vuran Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, filmin Bursa gösteriminde mutluluk doluydu.

‘Deliormanlı’nın Bursa mutluluğu

FIRAT TORAMAN

 

Deliormanlı’nın galası, Kent Meydanı AVM’de yapıldı. Galaya filmin başrol oyuncuları Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Gürkan Uygun’un yanı sıra yönetmen Murat Şeker de katıldı. 

Filmin geçen haftaki İstanbul galasında kavga eden, kısa süre sonra da bir başka mekanda eşinin yanında gözyaşları içinde objektiflere yansıyan Birce Akalay, Bursa’da ise Sarp Levendoğlu’yla el eleydi. Akalay, gazetecilerin boşanmayla ilgili sorusuna, ‘Ben gereken cevabı verdim. Bunu neden soruyorsunuz?’ dedi.

FİLM SAYESİNDE GÖRÜŞEBİLDİK

Rol aldığı ‘Evli ve Öfkeli’ dizisi nedeniyle eşi Sarp Levendoğlu’yla fazla zaman geçiremediklerinden yakınan Birce Akalay, ‘Deliormanlı’ filminin çekimleri sayesinde eşini daha çok görme fırsatı bulduklarını söyledi. 

Çekimlerde boks sahnelerinde zorlandığını söyleyen Sarp Levendoğlu ise; ‘Çekimler gece başlayıp sabaha doğru bittiği için bizi çok yordu. Ringde kazaya sebep olmamak için 8 ay antrenman yaptım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X