‘Demek ki iyi işler yapmışım’

Batalla, kendisine verilen kaptanlıkla ilgili şu yorumda bulundu; ‘Demek ki iyi işler yapmışım’

‘Demek ki iyi işler yapmışım’

Arjantinli yıldız, bu sezon farklı bir Bursaspor izlettireceklerini önew sürerek, ‘Kaptanlıkla birlikte sorumluluğumun da yükseldiğini hissediyorum’ dedi.

 

Geçtiğimiz sezon devre arasında yeniden takıma dönen ve bu sezon başında Timsah’ın birinci kaptanı olan Pablo Martin Batalla, yeni sezonda herkesin çok iyi bir Bursaspor izleyeceğini söyledi. Kulüpte geçirdiği yıllardan sonra kendisine verilen kaptanlığın ödül gibi geldiğini belirten Arjantinli yıldız, ‘Demek ki Bursaspor’da güzel şeyler yapmışım. Ancak sadece ben değil, takımda örnek alınması gereken bir çok arkadaşımız var. Kaptanlıkla birlikte sorumluluğum da yükseldiğini hissediyorum’ diye konuştu. 

Bu sezon çok umutluyum

Yönetim, teknik ekip, çalışanlar olarak bir bütün olup kenetlendiklerini belirten Batalla, şöyle konuştu: ‘Her şeyin mükemmel olması, sorunların bir önce giderilmesi de moralimizi yükseltiyor. Bu da bize bu sezon iyi işler yapacağımızın umudunu veriyor. Çalışmalarımız gerçekten birlik ve beraberlik içinde geçiyor. Önümüzdeki sezon gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Birliktelik sonrası çok güzel bir yıl olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz sezon isimlerin öne çıktığı bir sezon yaşadık. Ama bu sezon başka şeylere sahibiz.’ 

Bilal’in kalitesi belli

Bilal Kısa’nın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu belirten yıldız oyuncu ‘Belli seviyeye ulaşmış kalitesi yüksek. Teknik direktörüm Hamza Hamzaoğlu, kendisini Akhisar’ı çalıştırırken tanıyor. Şimdi aynı tip iki oyuncuyuz. Tabii ki birbirimize alışmamız için zamana ihtiyacımız var. Evet orta alanda benim yanım sıra Bilal var, Jorquera var. Bir de geçen yıldan gelen gençler var. İyi bir orta alan kurgusu içinde olacağımızı düşünüyorum’ dedi. 

Açıklama yapmam

Pablo Martin Batalla, ‘Bu yıl feda yılı olduğu söyleniyor. Yönetimin senden böyle bir talebi oldu mu?’ sorusuna, ‘Hayır başkan ve yönetim indirim konusunda benimle hiç görüşmedi. Ama görüşme de olsaydı, tabii ki size burada açıklama yapmazdım’ dedi.

Büyük gurur

Antalyasporlu Eto’o’nun kendisinis Antalya’ya davet etmesinin büyük bir gurur olduğunu vurgulayan Batalla, ‘Eto’o’ya beni davet ettiği için teşekkür ediyorum. Bana düşen görev, oraya gitmek ve tadını çıkartmak olacak. Güzel bir olaya hizmet ettiği için benim açımdan ayrı bir önem taşıyor’ dedi.

Tribünlere gelin

Batalla, ‘Taraftarlara bir mesajın var mı’ sorusuna ise şu cevabı verdi: ‘Taraftarlarımızdan çok daha fazlasını isteyemeyiz. Ellerinden geleni yapıyorlar. Onlardan istediğim, bizi her zaman evimizde güçlü olduğumuzu hissedelim. Tribünlere gelsinler. İyi yerlere gelmek için mücadele edeceğiz. Her şey daha güzel olacak.’ 

Güzel goldü

Yayıncı kuruluş tarafından Eskişehirspor’a attığı golün ligde yılın golü seçilmiş sorusu üzerine Batalla, ‘Benim golümü layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Tabi ki burada Dzusdzsak’a da teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel pas vermişti’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X