Demet Akalın mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Yaz konserlerine tüm hızıyla devam eden Demet Akalın, dün Muğla Bodrum’da sahneye çıktı.

Demet Akalın mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Muğla Bodrum’da sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın sahnede giydiği beyaz mini elbisesi ile şıklığına şıklık kattı. Konserlerinde rahat ve eşofman tarzı kıyafetler tercih eden Akalın, beyaz mini elbisesi ile ezber bozdu. 

Türk Pop Müziğinin yıldızlarından Demet Akalın Bodrum’da sahne aldı. Konserde saatler önce mekana gelen Akalın hayranları, mekanı doldurdu. Adım atacak yerin kalmadığı özel bir kulüpte sahneye çıkan Akalın, şıklığı ile göz doldurdu.

HEM KULAĞA HEM GÖZE HİTAP ETTİ

Beyaz bir elbise tercih eden ünlü sanatçı, hem kulağa hem de göze hitap etti. Beyaz mini tül elbise ile sahne alan Akalın, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Akalın’ın dansçıları da beyaz elbiseler ile şov yaptı. Konserlerinde daha rahat ve dünyaca ünlü pahalı markaların eşofmanlarını tercih eden Akalın, giydiği beyaz mini elbisesi ile ezber bozdu.

HAYRANLARINI COŞTURDU

Sahneye “Esiyor” adlı yeni şarkısı ile çıkan Demet Akalın, eski ve yeni albümünden şarkılarını da seslendirdi. Hayranları ünlü sanatçının söylediği şarkılarla bir an olsun yerinde durmadı. Gece geç saatlere kadar devam eden konserde Akalın, sahnedeki enerjisiyle de beğeni topladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X