Demet Akalın’dan seyirciye fırça

Zonguldak’ta özel bir organizasyon tarafından düzenlenen konserde sahne alan Demet Akalın aralarında tartışan seyircilere “Gidin dışarıda ne b.k yerseniz yiyin” dedi.

Demet Akalın’dan seyirciye fırça

Son günlerde eşinin satın aldığı TIR’ların fotoğrafını sosyal medyada paylaşmasıyla gündeme gelen Demet Akalın bir sansasyona daha imza attı. Zonguldak’ta bir otelde sahneye çıkan Akalın, aralarında tartışan seyircilere “Gidin dışarıda ne b.k yerseniz yiyin” dedi.

 

Özel bir organizasyon şirketi tarafından kent merkezinde bulunan bir otelde gerçekleştirilen konsere yaklaşık üç saat geç gelen Akalın, şarkı seslendirdiği sırada bir çiftin kavga ettiğini görmesi üzerine şarkısına ara vererek, “Neyi paylaşamıyorsunuz anlamıyorum, iki saattir birbirinizi yiyorsunuz. Kavganızı gidin evinizde yapın. Ben sahnedeyken kavga falan etmeyin. Burada ufak çocuklar var eğlenmeye geliyorlar. Ben buraya kırk yılda bir geliyorum. Burada çok önemli fanlarım var. Ayıp çok ayıp, bir sürü insan aylardır bu konser için uğraşıyor. Çok güzel bir kalabalık var. Adam gibi eğlenip adam gibi evimize dönelim. Kavga etmek isteyen olursa otelin dışında ne b.k yerseniz yiyin” diyerek tepki gösterdi. 

 

Sahneye yaklaşık 3 saat geç çıkan ünlü şarkıcı konsere gelen hayranlarından da tepki gördü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Akalın, “Türkan”, “Afedersin”, “Bebek” gibi şarkılarını seslendirdi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X