Demet Akalın’dan zehir zemberek sözler!

Giderli şarkıcı olarak tanınan Demet Akalın, bu kez de yakın arkadaşı Seren Serengil’in programdaki partneri Cengiz Semercioğlu’nu diline doladı.

Demet Akalın’dan zehir zemberek sözler!

Partneri Seren Serengil’i savunurken “Bu şekilde olursa bir çok ünlü hapse girer” dedikten sonra bir kaç ünlü ismin adını sayan Cengiz Semercioğlu’na Demet Akalın’dan cevap gecikmedi.
 

“BU EMSAL KARARDIR”

Semercioğlu bu sabah ‘Duymayan Kalmasın’ programında partneri Seren Serengil’in hapis cezasını konuşurken “Bu karar emsal karardır. Bu şekilde devam ederse bir çok ünlü hapse girer” dedi ve bir kaç ünlünün ismini saydı. Saydığı isimler arasında Demet Akalın da vardı.
 

“İSMİMİ SÖYLEYİP DURMA”

Akalın, Semercioğlu’nun bu sözlerine cevap verdi. Instagram’ın hikaye bölümünden paylaşım yapan Demet Akalın, Cengiz Semercioğlu’na “Sevgili Cengiz Semercioğlu, sürekli adım ağzında! Ben niye gireyim arkadaş hapise! Ben konuşmuyorum ki muhatap bile olmuyorum. Rica edeceğim ismimi söyleyip durma” ifadelerini kullandı.
 

İşte Akalın’ın o paylaşımı:
 

resim-151200qd.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X