Demet Akalın’ın imdadına yetişti!

Sadece girdiği polemiklerle değil aynı zamanda imla hatalarıyla da magazin gündeminde kendisine yer bulan şarkıcı Demet Akalın, bu hatalarıyla ilginç bir girişimin de kapısını açtı

 Demet Akalın’ın imdadına yetişti!

Sosyal medyayı etkin olarak kullanan ünlüler arasında yer alan Demet Akalın gün içinde çok sayıda paylaşıma imza atıyor. Bu paylaşımlar kimi zaman kendisi hakkında çıkan bir haberi yalanlama şeklinde olurken kimi zaman da bir konseri hakkında yapılan paylaşımlardan oluşuyor.

Demet Akalın bu paylaşımları ardı ardına yaparken en çok eleştirildiği konu hemen herkesin tahmin edeceği üzere imla hataları oluyor. Sadece ekleri ayrı yazmak gibi basit hatalardan tutun da kelimelerin tamamen yanlış yazılmasına kadar geniş bir yelpazede hatalar yapan Demet Akalın’ın imdadına yeni açılan bir hesap yetişti.

DEMET’İN METİNLERİNİ DÜZELTİYOR

Demet Akalın’ın yaptığı hemen hemen tüm paylaşımların altına yorumda bulunarak şarkıcının ifadelerini düzelten bu hesabın adı ise Demet Akalın tercümanı… 
 

İŞTE O TERCÜMELER:

8592982.jpg

8592983.jpg

8592985.jpg

8592987.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X