Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Demet Akalın’ın kuzeni Nihat Doğan’ı ağlattı!

Şarkıcı Demet Akalın’ın kuzeni Şehbal Civeleker, canlı yayında, “Demet, oğluma yardım etseydi, oğlum kör kalmayacaktı” dedi. Programın yorumcusu Nihat Doğan, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Şarkıcı Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker, canlı yayında, "Demet, oğluma

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına katılan Demet Akalın’ın kuzeni Şehbal Civeleker, ünlü şarkıcının yardım etmediği oğlunun ömür boyu kör kaldığını söyledi. 

 

“ANNE YÜZÜNÜ UNUTMAYA BAŞLADIM”

 

Oğlunun gözlerini tamamen kaybettiğini ve bir daha düzelemeyeceğini belirten acılı anne, stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu. Şehbal Civeleker “Oğlum bana ‘Anne yüzünü unutmaya başladım’ diyor” ifadelerini kullanınca, programın yorumcusu Nihat Doğan acılı kadına sarılıp ağladı.

 

“BEN DE FAKİRLİKTEN GELDİM”

 

Gözyaşlarına hakim olamayan Nihat Doğan, “Ben de fakirlikten geldim. Aileme ben baktım. Yokluğu da fakirliği de iyi bilirim. Yeri geldi su sattım. İnsanın zoruna gidiyor” şeklinde konuştu.