Demet Özdemir: O kişi bana laf attı!

Oyuncu Can Yaman’ın rol aldığı dizi setinde fırlattığı fotoğraf makinesi ile oyuncu arkadaşının yaralanmasına sebep olduğu iddia edilmişti. Ortaya atılan iddialara Yaman’ın partneri Demet Özdemir’den açıklama geldi.

Demet Özdemir: O kişi bana laf attı!

Can Yaman’ın Anadolu Yakası’nda gerçekleşen çekimleri izleyen bir izleyicinin “Bu Demet Özdemir de Can Yaman’da ne buluyor?” demesi üzerine çok sinirlendiği ve elindeki fotoğraf makinesini seyirciye fırlattığı iddia edildi.

Ancak fotoğraf makinesi dizide rol alan yardımcı oyunculardan birinin başına geldi. Oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

“ASIL MAĞDUR CAN YAMAN VE ERKENCİ KUŞ EKİBİ”

Çıkan haberlere açıklama Can Yaman’ın partneri Demet Özdemir’den geldi.

‘Asıl mağdur Can Yaman ve Erkenci Kuş ekibi’ diyen Özdemir, Instagram sayfasında kısa bir açıklama yayınladı.

“Bugün haberlerde “hayran” adı altına bahsi geçen kişi sete izinsiz girip hakaretler savurup, uyarıldığı halde setten uzaklaşmamıştır… Kaydı kesip Can’ın kolundan tutup bana laf atmıştır, Can da ‘sözde’ hayrandan kolunu kurtarmaya çalışırken fotoğraf makinesi elinden düşmüştür. Can Yaman ve ‘Erkenci Kuş’ ekibi asıl mağdur olan taraftır. Negatif bir fiziksel temas, hakaret hiç bir zaman sevgi gösterisi olmaz. 0 kişiye şiddet söz konusu dahi olmamıştır. Her zaman sete ziyarete gelenleri sevgiyle kucaklayan partnerim için çıkan yalan haberleri aydınlatmak istiyorum ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X