Demet sahnede Okan kavgada

Eşi Demet Akalın’ın Uludağ konserini izleyen Okan Kurt, ünlü popçu sahnedeyken bir gençle tekme- tokat kavga etti. Güçlükle yatıştırılan kavganın nedeni anlaşılamadı.

Demet sahnede Okan kavgada

FIRAT TORAMAN

ONU KİMSE DURDURAMADI

Demet Akalın’ın Winterfest kapsamında verdiği konser tatsız bir kavgayla sonlandı. Her konserinde olduğu gibi Uludağ’da da eşini yalnız bırakmayan Okan Kurt, seyircilerin arasındaki bir gençle önce tartıştı. Sebebi anlaşılamayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Organizasyon görevlileri, bir hayli sinirli olan Okan Kurt’u yatıştırmakta güçlük çekti. 

KONSERİNE DEVAM ETTİ

Okan Kurt, konserin yapıldığı salonda tekme- tokat kavga ederken o anlarda sahnede olan Demet Akalın ise hiçbir şeyden habersiz şarkılarını söylemeye devam etti. Kurt daha önce de, Bodrum- Milas Havaalanı’nda uçağı kaçıracağını düşünerek aprondan yürümek isteyen eşine müdahale eden 10 görevliyle birden kavga etmişti.

HİRA’NIN HESABINA PARA YATIRDIK

Konser öncesi arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtlayan Demet kalın, Uludağ’a doğum gününü kutlayan kızı Hira’nın adına açtıkları banka hesabına yüklü miktarda para yatırdıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X