Demet Şener’den eski eşi İbrahim Kutluay’a ihanet çıkışı!

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Salt’ın Teve2’de hazırlayıp, sunduğu 2.Sayfa’nın ilk bölümüne konuk olan Demet Şener, biten evliliğine dair gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Demet Şener’den eski eşi İbrahim Kutluay’a ihanet çıkışı!

Demet Şener kendisine ihanet etmesi nedeniyle Eylül 2016’da boşanma davası açtığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile biten evliliği hakkında açıklamalar yaptı.

Mahkeme tarafından eski eşine 750 bin lira maddi 600 bin lira da manevi olmak üzere toplam 1 milyon 350 bin lira tazminat ödemesine hükmedilen Kutluay ile ilgili olarak Şener, şunları söyledi:

“YAŞANANLARIN SORUMLUSU İBRAHİM’DİR”

”Güvenin bittiği yerde her şey biter. Güven en önemli şeydir. Ben hiçbir zaman kişisel algılamadım bunu. Karşı tarafla ilgisi var. Dört dörtlüktüm. Her zaman İbrahim’in ve çocuklarımın yanındaydım. Yaşananların sorumlusu İbrahim’dir.”

“İHANETİ GÜZEL OYNADI”

”Ben başıma bir şey gelmeden önlem almam. Yemin ederim aldatıldığımı hiç anlamadım. Hep yanımdaydı, profesyonel olmuş yani. Karşı taraf çok güzel oynadı.”

“EVİME ŞÖFOR GETİRDİ”

”Aldatıldığımı ortaya çıkaran dosyaları evime bir şoför getirdi. O an ‘ailem yıkılacak’ dedim. İbrahim hep inkar etti.Çocuklarıma boşanma sürecinde ‘babanız beni aldatıyor’ demedim tabi ki… Bir sene yumuşak bir geçiş yaptım. Ama bir sene sonunda her türlü gerçeği onların anlayabileceği dilde anlattım.”

“BARIŞMAK İÇİN ÇOK ŞEY YAPTI”

‘Vah vah neleri kaybettim’ sorusunu duymadım da hissediyorum. Kendisini tanırım. Barışmak için çok şey yaptı ama kabul etmedim. İbrahim hayatımın merkezindeydi ama maalesef öyle değilmiş.”

“BEKARLIK ÇOK GÜZELMİŞ”

Hayatım boyunca özgür ruhlu büyüdüm. Rahmetli babam ileri görüşlü bir adamdı. Burnun düşse almayacaksın, ayaklarının üzerinde duracaksın diyerek yetiştirdi. Güçlüydüm. Evlilik sürecinde Türkiye’de her şeyinize dikkat etmeniz gerek. Bir dönem evliyken dikkat ettim şimdi kimseye hesap vermiyorum kusura bakmayın ama bekarlık çok güzelmiş.

“DEMET AKALIN’I GÖRSEM SELAM VERMEM”

Bir dönem İbrahim Kutluay’la birlikteliği olan Demet Akalın için de açıklamalarda bulunan Şener: ”Bana iftira atıldı, ayrılma sebepleri ben değilim. Demet Akalın bana o kadar şey söyledi, ne selam vereceğim ona. Benim vicdanım çok rahat. Kimse boş konuşmasın.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X