Demet’in dönüşü

Bursalı Demet Kutluay, modacı Raşit Bağzıbağlı’nın İstanbul Moda Haftası kapsamında görücüye çıkardığı ‘Romantik’ isimli defilede gövde gösterisi yaptı.

Demet’in dönüşü

İBRAHİM KUTLUAY EN ÖNDEN İZLEDİ

Bu yıl terör olaylarının gölgesinde moralsiz başlayan İstanbul Moda Haftası, Raşit Bağzıbağlı’nın defilesiyle renklendi. ‘Romantik’ adlı koleksiyonunu görücüye çıkaran Bağzıbağlı’nın başmankeni ise Demet Kutluay’dı. 38 yaşında olmasına rağmen genç meslektaşlarını gölgede bırakan Kutluay’ı eşi İbrahim Kutluay da en ön sıradan izledi. Defilenin finalinde podyuma Demet Kutluay’la birlikte çıkan Raşit Bağzıbağlı, üzerinde ‘teröre son’ yazan tişörtüyle alkışlandı.

EGE KARDEŞLERDEN SIRADIŞI TANITIM

Modanın Bursalı kardeşleri Ayşe ve Ece Ege de Dice Kayek markasıyla Moda Haftası’ndaydı. Koleksiyonlarını ‘Jokes’ filmi gösterimi eşliğinde tanıtan Ege kardeşler, büyük ilgi gördü. Etkinliklerin ilk gününde Bora Aksu ve Fifth Position da yeni koleksiyonlarını tanıtırken, podyumdaki ekrana yansıtılan ‘Kabul etmiyoruz, Alışmıyoruz, Unutmuyoruz’ mesajıyla terör lanetlendi. İstanbul Moda Haftası kapsamında önceki yılların aksine eğlence ve partiler iptal edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X