Demirel takibini sürdürüyor

CHP Bursa eski Milletvekili Kemal Demirel, hızlı tren şantiyelerini gezdi. Temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TCDD Genele Müdürü S

Demirel takibini sürdürüyor

Projenin neredeyse her aşamasında bulunan Demirel, çalışmaların ne durumda olduğunu öğrenmek için Demiryolu Sevdalıları Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Alkaya ile birlikte şantiyeleri gezdi. 

Proje hakkında yetkililerden ve teknik personelden bilgi alan Demirel, “20 Aralık 2012’de temeli atılan yüksek hızlı tren hattı çalışmaları devam ediyor. 16 kilometrelik hattın 7 kilometresi tamamlandı. Projenin şu an yüzde 40’ı tamamlanmış durumda. Yüksek hızlı tren çalışmaya başladığında saatteki ortalama hızı 190 kilometre olacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın temel atma töreninde 2016’da Bursalılar hızlı trene kavuşacak müjdesi üzerine heyecanla 2016 yılını bekliyoruz. Bursa halkı trene binene kadar konunun takipçisi olacağım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X