‘Demirören görevinin başında’

Gümüşdağ, “TFF Başkanı Yıldırım Demirören, görevine devam ediyor. Genel kurul kararı almaya bir sebep yok” dedi.

‘Demirören görevinin başında’

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Yönetim Kurulunun genel kurul kararı alacağı iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi. Gümüşdağ, “Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF sürekli diyalog içinde. Her konuyu değerlendiriyoruz. Bu konuyu da değerlendirdik. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, görevine devam ediyor. Genel kurul kararı almaya bir sebep yok. Tahkim Kurulu ve Disiplin Kurulu başkanlarının istifaları görülen lüzum üzerine gerçekleşti” şeklinde görüş belirtti.

YASAK İÇİN 5 KULÜP İMZA VERDİ

Gümüşdağ, deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili aldıkları tavsiye kararının arkasında olduklarını kaydetti. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor arasında deplasmana taraftar götürmeme yasağının kalmasıyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfının tavsiye niteliğinde karar aldığını belirten Gümüşdağ, şöyle devam etti: “Deplasman yasağının kaldırılmasını baştan beri savunan kişiyim. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor, bu yasağın kaldırılması için imza verdi. Bu konuda mutabıkız. Deplasman yasağının artık kalkması lazım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X