Demirören temsilcileri uyardı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “İyi temsilcilik kulüplere bol ceza kesecek raporlar yazmak değil. Büyük, küçük takım ayırımı asla yapmayınız. Çifte standarda asla yol açmayınız” dedi.

Demirören temsilcileri uyardı

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen 2017-2018 Sezonu Devre Arası Temsilciler Seminerleri resmi ortak açılışı, TFF’nin Beykoz/Riva’daki idari merkezinde dün yapıldı. 

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki açılışa TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Başkanvekillleri Servet Yardımcı, Hüsnü Güreli ve Ali Dürüst, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Prof. Dr. Mete Düren ve Fuat Guguloğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ve Tahkim Kurulu Başkanı Halit Fahri Gültekin katıldı.

ŞİDDETE VE KÜFÜRE YER YOK

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, törende yaptığı konuşmada, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Futbol Federasyonu olarak amacımız, Türk futbolunu en üst noktaya taşımak. Bunu yaparken de sizlere büyük görevler düşüyor. Kulüplerden, başkanlarımızdan sizlerin kurduğu iletişimle ilgili şikâyetler alıyoruz. Sonuçta başkanlarımız, kurumlarını temsil eden kişiler. Kulüplerinin haklarını korumak istiyorlar. Tavırlarınıza çok dikkat ediniz, diyaloglarınızı sağlam kurunuz. Sert değil, çözümcül olunuz… Yine sizlerden ikinci yarıda çok önemli beklentilerimiz var. Bizim kırmızı çizgilerimiz şiddet ve küfür… En büyük arzumuz küfrü, şiddeti statlarımızdan yok etmek. Bu konuda ne gerekiyorsa yapmalısınız.”

MERDİVEN BOŞLUĞU VURGUSU

“İyi temsilcilik kulüplere bol ceza kesecek raporlar yazmak değil, sezgileri, kararları ve tedbirleriyle müsabakanın güvenliğini sağlamaktır. Büyük, küçük takım ayırımı asla yapmayınız, talimat ne diyorsa uygulayınız. Çifte standarda asla yol açmayınız. Özellikle merdiven boşluklarına dikkat etmenizi rica ediyorum. Gerekirse maçı başlatmayın. Bu yetkiyi de buradan sizlere hep beraber veriyoruz Yönetim Kurulumuz’la… Bizleri çok daha zorlu, rekabet düzeyi yüksek bir ikinci yarı bekliyor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da zorlu süreçlerin üstesinden geleceğinize inanıyoruz. Sizlere EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na aday Türkiye’nin temsilcileri olduğunuzu hatırlatmak istiyoruz. Türk futbolu asla şiddetle, küfürle anılmasın… Bu konuda hepimize büyük sorumluluk düşüyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X