Demirören’e yaylım ateş!

TFF başkan adaylığı için resmi müracaatını yapan Haluk Ulusoy, Yıldırım Demirören’i kendisine imza verenlere baskı yapmakla suçladı.

Demirören’e yaylım ateş!

TFF eski başkanlarından Haluk Ulusoy, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 25 Haziran’da yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayı olacağını açıkladı. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Levent ‘te bulunan tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Ulusoy, “Biraz önce Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adaylığım için resmi müracaatı yaptım, karşınızdayım” dedi.

AYAK OYUNLARI

Ulusoy, “Ülkemiz adına geçmişte büyük gururlar ve sevinçler yaşattık. Beni bilirsiniz; ne söylersem açık açık söylerim. Dün 240 imza ile destek aldık diyenler bugün bize destek olanlara baskı yapıyor, bugün bizi 60 imzanın altına çekmek için neden onurlarını ayaklar altına alıyorlar. Cevap belli, çünkü imza açık, oy gizli. Ayrıca çok değerli siyasetçilerin adını kullanıyorlar. Belli kişilere açıkça sesleniyorum. Demokrasiye saygı göstermeden futbol ailesinden saygı göremeyeceksiniz. Ayak oyunlarını bir kenara bırakalım, ayakla oynanan Türk futbolu için neler yapacağız onları konuşalım” ifadelerini kullandı.

 

22 MİLYON CEZA KESTİLER

Ulusoy, TFF Başkanlığı görevine gelmesi durumunda hayata geçirecekleri projelerle ilgili olarak şunları söyledi: 

“İlk ve son önemli işimiz; Türk futbolundaki adalet duygusunu yeniden sağlamak olacak. Passolig yüzünden tribünler boşaldı. Sorunlar azaldı mı Hayır. Başkan tribün olaylarının yüzde 90 oranında düştüğünü söylüyor, 22 milyon TL ceza neden kesildi Hem Passolig var, hem ceza var. Biz kamera görüntülerinden sorumluları tespit edip kişiye ceza vereceğiz, kulübe değil. Tribün olaylarından kaynaklanan cezaları minimum düzeye indireceğiz.”

TERSTEN BAKIYORLAR

A Milli Takım’ın durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Ulusoy, “Nasıl ki ekonomide hedefimiz en iyi 10 ülkeden biri olmaksa futbolda da hedef en iyi 10 ülkeden biri olmaktır. Faroe Adaları ile aynı torbada olmayı kabul edemeyiz. Milli Takımı başarılı zannedenler tabloya tersten bakıyor herhalde. Türk futbolu başarılı olursa bundan memnun olacak olanlar Türkiye’yi yönetenler olacak. Geçmişte mahcup etmedik, yine etmeyiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X