DemirTAŞ gibi!

Oldukça başarılı bir yıl geçiren mavi beyazlılar, A takım, U-17 ve U-14’te şampiyon olurken U-16 ve U-13’te de yoluna lider olarak devam ediyor.

DemirTAŞ gibi!

Bursa’nın köklü takımlarından Demirtaşspor’da bahar havası esmeye başladı. Yıllardır birçok yaş liginde mücadele eden mavi beyazlılar için bu yıl resmen başarı senesi oldu. Demirtaşspor öncelikle A takım olarak mücadele ettiği 1. Amatör Küme 2. Grup’ta 41 puan toplamayı başararak şampiyon oldu. Mavi beyazlılar bu başarısı ile Süper Amatör Küme’ye yükseldi.

Her yerde zirvede

Demirtaşspor U-17 Yaş Ligi Klasman 3. Grup’u 49 puanla zirvede tamamlayarak U-17 Elit Yaş Ligi’ne, U-14 Yaş Ligi Klasman 1. Grubu’nda da 50 puanla şampiyon olarak U-14 Elit Yaş Ligi’ne terfi etti. Mavi beyazlılar sezonun devam ettiği ve lider olduğu U-16 Elit Yaş Ligi 1. Grup’ta Türkiye Şampiyonası’na, U-13 Yaş Ligi Klasman 6. Grup’ta ise Elit Lig’e koşuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X