Demir’TAŞ’ gibi! 5-2

Mavi beyazlılar yaklaşık 50 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada Yiğitlerspor’u 5-2’yle geçerek namağlup zirvedeki yerini kimseye bırakmadı.

Demir’TAŞ’ gibi! 5-2

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Yaş Ligi Klasman 3. Grup lideri Demirtaşspor, Yiğitlerspor’u 5-2 mağlup ederek 8’de 8 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Mavi beyazlılara galibiyeti getiren golleri 9’da Doğukan, 36’da Feridun, 69’da Batuhan ile 73 ve 90. dakikalarda Serkan attı. Farklı mağlup olan Yiğitlerspor’un gollerini ise 49’da penaltıdan Enes ve 74’te Koray kaydetti. Demirtaşspor’da ayrıca ilk golün sahibi Doğukan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Ali Osman Ferik (***), Caner Fidan (**), Batuhan Demircan (**)

GOLLER: Dk.9 Doğukan, Dk.36 Feridun, Dk.69 Batuhan, Dk.73-90 Serkan (Demirtaş), Dk.49 Enes (Pen.), Dk.74 Koray (Yiğitler)

KIRMIZI KART: Dk.31 Doğukan (Demirtaş)

DEMİRTAŞSPOR: Mustafa (**), Ali Rıza (**), Kadir (**), İsmail (*), Batuhan (***), Serkan (***), Alihan (**), Emre (**), Feridun (***), Cengiz (***), Doğukan (*)

YİĞİTLERSPOR: Yasin (*), Halil (*), İbrahim (*), Furkan Sevim (**), Furkan Kotanoğlu (*), Oğulcan (*), Mesut (*), Enes (*), İrfan (*), Oğuzhan (*) (Dk.50 Koray **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X