Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Demirtaş, takma akılla hareket ediyor’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Figüranı olduğu gladyoyu Sayın Erdoğan’a atfeden Selahattin Demirtaş, uzun zamandır takma akılla hareket ediyor. Fikir de replikler de ona ait değil” ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Figüranı olduğu gladyoyu Sayın Erdoğan'a atfeden

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Figüranı olduğu gladyoyu Sayın Erdoğan’a atfeden Selahattin Demirtaş, uzun zamandır takma akılla hareket ediyor. Fikir de, replikler de ona ait değil” ifadelerine yer verdi.

Akdoğan, “Suflörü karga olanın süreci bu hale getirmesi normal. Erdoğan düşmanlığı ve marjinal sol anlayış gözlerini kör etti, süreci zehirledi. Sürecin aktörlerine itibar suikasti yapması, yalan ve iftiralara sarılması, paralel çetenin kirli oyunlarını akla getiriyor” değerlendirmesinde bulundu.