Demirtaş’ın şakası yok: 9-0

Sahasında ağırladığı Baharspor’u, Batuhan (2), Feridun (3), Sabri, Alihan ve Emre’nin kaydettiği gollerle 9-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Demirtaş’ın şakası yok: 9-0

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-17 Klasman 3. Grup’ta namağlup olarak zirvede bulunan Demirtaşspor, 10. hafta maçında sahasında Baharspor’u 9-0 mağlup etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan mavi beyazlılar, 3. dakikada Batuhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Demirtaşspor 11. dakikada Feridun’la farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Mavi beyazlı genç kramponlar 15’te Sabri ve 33’te Alihan ile bulduğu gollerle soyunma odasına 4-0 önde girdi.

Farka koştular

Karşılaşmanın ikinci yarısında Demirtaşspor fırtınası esmeye devam etti. Mavi beyazlılar 49. dakikada Serkan ile farkı 5’e çıkardı: 5-0. 70’de mavi beyazlılar Feridun ile maçta 6-0’lık üstünlüğü yakaladı. Demirtaşspor 72’de maçın ilk golünün sahibi Batuhan fileleri bir kez daha sarsarak durumu 7-0’a getirdi. Mavi beyazlılar kalan bölümlerde 75’te Emre ve 76’da Feridun’la iki gol daha bularak maçı 9-0 gibi farklı skorla kazandı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Erdinç Tufan (***), Orkun Erdem (**), Furkan Erözen (**)

GOLLER: Dk.3-72 Batuhan, Dk.11-70-76 Feridun, Dk.15 Sabri, Dk.33 Alihan, Dk.49 Serkan, Dk.75 Emre (Demirtaşspor)

DEMİRTAŞSPOR: Ömer (**), Ali (**), Kadir (**), İsmail (***), Sabri (***), Serkan (***), Alihan (***), Cengiz (**), Batuhan (***), Feridun (***), Kadir (**) (Dk.41 Emre **)

BAHARSPOR: Berkay (*), Talha (*), Evren (*), Burak (*), Berk (*), Kubilay (*), Burhan (*), İsmail (*), Ali (*), Mehmet (*), Özkan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X