Demirtaş’ta yüzler gülüyor

Lider Yenişehir Belediyespor’un ardından İnegöl Kafkasspor engelini de kayıpsız geçen lacivert mavi beyazlılarda keyifler yerinde.

Demirtaş’ta yüzler gülüyor

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Demirtaşspor, İnegöl Kafkasspor’u 4 golle geçmenin mutluluğunu yaşıyor. Lacivert mavi beyazlı ekip, galibiyet sonrası Gönül Dostları’ndaki yemekle kutladı. Teknik direktör değişikliğinin ardından çıkışa geçen Bursa’nın köklü kulübü Demirtaşspor, lider Yenişehir Belediye karşısında alınan galibiyetin ardından İnegöl kafkaspor engelini de kayıpsız geçti. Teknik Direktör Adnan Menderes Yurtla ile yollarını ayıran ve takımı Cüneyt Çetin ile Özgür Metin’e emanet eden lacivert mavi beyazlılar, İnegöl ekibi karşısında aldığı galibiyetin ardından 26 puana ulaştı ve 6. sıraya yükseldi.

MÜJDEYİ VERDİ

Son iki maçını play-off mücadelesi veren Kestel Belediyespor ve Elmasbahçeler ile oynayacak olan Demirtaşsporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler Kafkas galibiyeti sonrasında Gönül Dostları’nda biraraya gelerek moral depoladı. İki maçı da çok önemsediklerini söyleyen Başkan Metin Altepe, bu karşılaşmalara da galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Bu sezon lige alıştıklarını ifade eden Altepe, gelecek yıl şampiyonluk mücadelesi veren bir takım yaratacaklarının müjdesini verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X