Demirtaş’tan ambargo

Son etabı Çanakkale’de gerçekleştirilen Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda 20 madalya toplayan ve 4 kupa kazanan Demirtaş Spor Kulübü, Bursa’nın gururu olmayı başardı.

Demirtaş’tan ambargo

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Bursa adına mücadele eden Demirtaşspor Kulübü 20 madalya, 4 kupa kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 5 kademeden oluşan Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda ilk olarak Kasım ayında Burdur’da ter döken Bursa ekibi, ardından Mersin, Antalya, Nevşehir ve Çanakkale’de kürsü için rakipleriyle mücadele etti. Son olarak 1-3 Mayıs tarihleri arasında Çanakkale’de zirve mücadelesi veren Demirtaşspor Kulübü, önemli bir başarı elde etti.

MADALYA BIRAKMADI

Zorlu geçen yarışmalar sonunda Bursa ekibi, K10, E12, E14 yaş gruplarında zirveye çıkmayı başardı. Toplamda 20 madalya kazanan Demirtaşspor, K14 yaş grubunda ise Türkiye ikinciliğine ulaştı. Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’nın gururu olan Demirtaşspor’un 2 sporcusunun Hırvatistan’da yapılacak Dünya Oryantiring Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele edecek olması da sevinci ikiye katladı. Hem antrenör hem de sporcu olarak kulüpte görev yapan Emine Öztürk alınan sonucun kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, Başkan İsmail Kurtaranoğlu da sporcularını tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X