DEML Mezunları Derneği’nde Atasoy güven tazeledi

Demirtaşpaşa Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda Osman Nuri Atasoy yeniden başkanlığa seçilerek tekrar güven tazeledi.

DEML Mezunları Derneği’nde Atasoy güven tazeledi

Ördekli Kültür Merkezinde Covid-19 tedbirlerine uygun olarak yapılan kongrede, konuşan Atasoy, her yıl mayıs ayında geleneksel olarak düzenledikleri ve eski mezunların bir araya getirerek anılarını tazeledikleri ‘Birliktelik Gününü’ yaşanan pandemi salgını sebebiyle iki yıldır duzenleyemediklerini söyledi.

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan okullarının dört yıldır inşaatına başlanamadığını hatırlatan Atasoy, “Okulumuzun inşaatına henüz başlanmamış olması tüm mezunları üzüyor. Dernek olarak konunun takipçisiyiz. Milli eğitim yetkilileri ile sürekli görüşmeler yapıyoruz. Bize, inşaata en kısa sürede başlanacağı bilgisi verilse de henüz somut bir adım yok. Bursanin en eski iki meslek lisesinden biri olan Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nin bir an önce mevcut yerinde yeniden yapılması hem mezunları hem de öğrencileri mutlu edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X