Demokrasi için nöbete!

Bugün 15 Temmuz… Demokrasiye kasteden FETÖ’cü hainlerin milletin tokadını yediği günün yıldönümü… 81 ilde ‘Milli Birlik ve Kardeşlik Yürüyüşleri’ yapılacak, demokrasi nöbetleri tutulacak, 250 şehit dualarla anılacak.

Demokrasi için nöbete!

ÖNCE KÖPRÜ, SONRA MECLİS…

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılan ‘Şehitler Makamı’  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılacak.

250 şehidin ismi okunacak ve saygı ışıkları yakılacak. Ankara’da Birinci Meclis’ten TBMM’ye yürüyüş yapılacak.  Meclise ilk bombanın atıldığı saat 02.32’de Cumhurbaşkanı  Erdoğan konuşma yapacak.

BURSA BU GECE MEYDANDA…

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Bursalılar yine meydanlarda olacak. ‘Milli Birlik ve Kardeşlik Yürüyüşü’, 18.30’da Heykel’den başlayacak. 19.30’da  15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nın açılışı yapılacak. Çeşitli etkinlikler eşliğinde sabaha kadar meydanda demokrasi nöbeti tutulacak.

BURSARAY ÜCRETSİZ

15 Temmuz destanı etkinlikleri nedeniyle merkezdeki bazı yollar kapatıldı. Trafik güzergahlare yeniden belirlendi. Bursaray ise  kesintisiz çalışacak. Bursalılar bugün 17.00’den yarın sabah 06.00’a kadar Bursaray’dan ücretsiz yararlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X