Demokrasi nöbetinden vatan nöbetine

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlılarla birlikte demokrasi nöbetlerini aralıksız sürdürüyor.

Demokrasi nöbetinden vatan nöbetine

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki organizasyona her akşam AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti ilçe yöneticileri ile birlikte katılan Başkan Edebali, farklı etkinliklere de imza atıyor.  


Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Melek ve Serkan Çınar çiftinin nikahını kıyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, son olarak vatani görevlerini yapmak için günlerdir nöbet tutan Yıldırımlı Zafer ve İsmail’i asker ocağına uğurladı. Meydanda nöbet tutan vatandaşlara seslenmek için çıktığı platforma gençleri davet ederek alkışlatan Başkan Edebali, “Dünyada gençlerini adeta düğüne gönderir gibi davul zurna ile askere gönderen tek milletiz. Askerliği böyle kutsal kabul eden ve oraya peygamber ocağı diye nitelendiren bir kültürün mirasçılarıyız. Askeriyle siviliyle, ‘söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ şiarını temel düstur edinmiş bir toplumuz. 15 Temmuz’da yaşadığımız karanlık geceyi aydınlığa dönüştüren milletimizin bu birliktelik, beraberlik duygusudur. O karanlık gecede askerimiz ile halkımızın karşı karşıya getirmemlesin yönelik algı operasyonu yürütmeye çalışan terör örgütü mensuplarına en büyük tokadı askerlerimizin ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberliği indirmiştir”  diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X