Demokrasi nöbetine vekil çıkarması

15 Temmuz darbe girişimine karşı Gemlik’te ‘Demokrasi Nöbeti’ devam ediyor.

Demokrasi nöbetine vekil çıkarması

CEMAL KIRGIZ 

İskele Meydanı Festival Alanı’nı dolduran on binler, 9. gününde vekil sürprizi yaşadı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra,  milletvekilleri Cemalettin Kani Torun, İsmail Aydın, Hakan Çavuşoğlu ve Zekeriya Birkan Gemlik’e gelerek coşkulu kalabalığa seslendiler. 

FETÖ Terör Örgütünü şiddetle kınayan Beledieye Başkanı Refik Yılmaz’dan sonra söz alan   Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Türk halkını mayası sağlam, cuntacılara, tanka, topa, tüfeğe, uçağa, kurşuna, hainlere karşı kahramanca duran bir millet olarak nitelendirdi. Müezzinoğlu, ‘Bu milletin evladı olmadıkları için, bu milleti iyi tanımadıkları için darbe girişiminden sonra sabaha karşı kaçacak delik aradılar’ dedi. 

Ak Parti milletvekili Hakan Çavuşoğlu da konuşmasında FETÖ Terör Örgütü üye ve yandaşlarını da hedef alarak, ‘İnlerine girdik. Fare deliğine de girseler, bulup çıkaracağız’ dedi. Çavuşoğlu, darbe girişimcilerinin en ağır cezaya çarptırılacaklarını savundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X