‘Demokrasi nöbetleri’ esnafın yüzünü güldürdü

Yaklaşık iki haftadır geç saatlere kadar süren ‘demokrasi nöbetleri’, esnafın satışlarını da artırdı.

‘Demokrasi nöbetleri’ esnafın yüzünü güldürdü

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine tutulan ‘demokrasi nöbetine’ katılanların önemli bir bölümünün esnaf olduğunu savundu. Esnafın işine devam ettiğini dile getiren Palandöken, ”Zaten halk sokakta. Önemli bir sıkıntı yok. Bazı bölgelerde, meydanlarda ‘demokrasi nöbetleri’ esnafın satışlarını da canlandırdı” dedi.

HİÇBİR SIKINTI YOK

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz da, darbe girişiminin ardından hayatın devam ettiğini ifade ederek, esnafın rahat olduğunu ve vatandaşın aradığını bulabildiğini söyledi. Yılmaz, esnafla toplantı yaptıklarını, memleketin istikbali için herkesin ödün vermek zorunda olduğunu vurgulayarak, ”Allah bu tür olayların daha büyüklerinden korusun. Demokrasi nöbetlerinde özellikle gıda sektörü esnafı para kazanıyor, diğer sektörler de çalışmalarına devam ediyor. Ben esnafımı dolaşıyorum, hiçbir sıkıntı yok. Esnaf İstanbul’da çok rahat” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X