`Demokrasi varsa STK`lar güçlüdür`

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi, 2. kuruluş yıldönümü olan 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü`nde önemli bir konferansa ev sahipliği yaptı.

`Demokrasi varsa STK`lar güçlüdür`
4-5 Aralık tarihleri arasında organize edilen “Sivil Toplum Kamu İşbirliği ve Gönüllülük Uluslararası Konferansı” Türkiye’nin yanı sıra İsveç ve Bulgaristan’dan da katılımla Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum Salonu’nda gerçekleştirildi.
 
Konferansın açılış konuşmasını yapan Başkan Bozbey, “Demokrasinin olduğu ülkelerde sivil toplum örgütlerinin güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz. Sivil toplumun gücü demek, yaşam standartlarının yükselmesi ve hayatın kolaylaşması demektir . Nilüfer Belediyesi olarak demokrasi, özgürlük ve barış konusunda net bir tavır sergiliyoruz. Farklı bir projenin hayata geçirilmesi ve demokrasi alanını oluşturma konusundaki hassasiyetimizi, hayata geçirdiğimiz projelerle ortaya koyduk. Sivil toplum örgütlerinin demokrasi adına önemsenmesinin altını çizdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X