Demre’de Camiler Doldu Taştı

Demre’de Miraç Kandilinde vatandaşlar camilere akın etti. Recep ayı içerisinde yer alan ve en önemli gecelerden biri olan Miraç Kandili nedeniyle…

Demre’de Camiler Doldu Taştı

Demre’de Miraç Kandilinde vatandaşlar camilere akın etti. Recep ayı içerisinde yer alan ve en önemli gecelerden biri olan Miraç Kandili nedeniyle Demre’de vatandaşlar camileri doldurdu. Hz. Muhammed’in göğe yükseldiği gecede eller semaya açılarak dualar edildi. Demre Merkez camide yatsı namazından önce verilen vaazın ardından yatsı namazı kılındıktan sonra vatandaşlar hep birlikte dua etti. Duadan sonra ise caminin bahçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından lokma ikramı yapıldı. Miraç kandili sebebiyle gerçekleştirilen ve sosyal belediyecilik anlayışına örnek teşkil eden bu etkinliğe çok sayıda çocuk ve vatandaş büyük ilgi gösterdi. Lokmalarını alan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X