‘Denedik olmadı’

Çelik, müzik yolculuğuna birlikte adım attığı İzel ve Ercan’la yeniden bir araya gelmek istediklerini ama bunu hayata geçiremediklerini itiraf etti.

‘Denedik olmadı’

Ünal Özbay

Pop müziğin usta ismi Çelik, Olay TV’de Renkli Hayatlar programına konuk oldu. 

Samimi açıklamalarda bulunan Çelik, dinleyenlerinden gelen yoğun talep üzerine pop müziğe birlikte başladıkları İzel ve Ercan’la yeniden bir araya gelmek için harekete geçtiklerini söyledi. 

Sanatçı, ‘Bunu denedik ama maalesef olmadı. Üçümüz de farklı yollardayız. Mevcut çalışmaları bırakıp buna yoğunlaşmamız artık zor’ dedi.

BENİM NE DEDİĞİME BAKSINLAR

Kimi zaman kadın kılığına girerek, kimi zaman da kontrbasın arkasında çıplak poz veren Çelik, sıradışı çıkışlarını sebebini de açıkladı. 

Dikkat çekerek mesaj vermek istediğini belirten Çelik, ‘Kimin ne dediği umrumda değil. Benim ne yaptığıma değil ne dediğime baksınlar’ dedi. Yeni albümü ‘İyi Günde Kötü Günde’yi sunmaya hazırlanan Çelik, kalıcı şarkılar yapmak için uğraş verdiğini dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X