Denetimler yarın başlıyor! 11 gün sürecek…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında 81 İl Trafik Birim Amirleri ile videokonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi. Yarın trafik denetimlerininin başlayacağını duyuran Soylu, yola çıkacak ailelere de emniyet kemeri uyarısında bulundu.

Denetimler yarın başlıyor! 11 gün sürecek…

Bakan Soylu’nun açıklamalarından satır başları şöyle; Hiç kimse denetimlerden endişe etmesin. Denetimi artırdıkça can kayıpları azalmaktadır. Milletimiz sesleniyor… Sizin huzurlu bir şekilde bayrama gitmenizi ve dönmenizi arzu ediyorum.

7 Temmuz’da başlayacak trafik denetimlerimiz 11 gün boyunca kesintisiz devam edecektir.

İnşallah bu bayramda trafik denetimlerimizde önemli bir farkındalık ortaya koyulacaktır.

Hız ihlallerinin artığını son denetimlerimizde görüyoruz. Bunu mutalaka sahada engellemek durumundayız. Vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. 81 ilimize genelge gönderdik. Emniyet kemeri kullanımı konusunda başlık açtık.

Yaptığımız denetimlerde ailelere bir şeyi daha söylemek isterim. Çocuklarınızı seviyoruz, kendi çocuklarımız olarak görüyoruz. Yolculuğa çıktığınızda çocuklarınızı arka koltuğa oturtun, emniyet kemerlerini takın. Onlar muhakkak öne gelmek isteyeceklerdir. Sizin onları arka koltukta oturtmanız onlar için en büyük trafik eğitimidir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X