Dengeler değişiyor! Survivor yarışmacısı Mucize Doktor’a dahil oldu!

Survivor’daki başarısıyla adını duyuran Serenay Aktaş, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicileri ekrana kilitleyen Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Dengeler değişiyor! Survivor yarışmacısı Mucize Doktor’a dahil oldu!

FOX ekranlarının ilk bölümden itibaren reytinglerde zirvede yer alan dizisi Mucize Doktor’a bir yeni oyuncu transfer oldu. Orjinal adı Good Doctor olan Kore dizisinden uyarlanan Mucize Doktor’un kadrosuna Survior ile yıldızı parlayan Serenay Aktaş dahil oldu.

ASİSTAN ELİF OLARAK DİZİYE DAHİL OLUYOR

Survivor yarışması ile ilk kez karşımıza çıkan daha sonra birçok dizide rol alan Serenay Aktaş dizinin kadrosuna asistan Elif olarak katıldı. Hastanede dengeleri değiştirecek olan Elif asistan, Ali ile Nazlı Doktor’un arasının açılması fırsat bilerek Ali’ye yanaşacak. Ferman Doktor’a gizli gizli hayranlık duyan Elif asistanın gerçek niyeti ise sonradan ortaya çıkacak.

REYTİNG LİSTELERİNİ ALT ÜST EDİYOR

Savant sendromlu deha Ali’nin tıp fakültesinin birincilikle bitirmesini ve asistan cerrah olarak bir hastanede işe başlamasını konu eden dizi daha ilk bölümü ile gündemi salladı. Reyting listelerini de alt üst eden başarılı yapım perşembe akşamlarının en çok izlenen diziler arasında yerini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X