Deniz Çakır çıldırdı: Allah benim belamı versin

Önceki gece Arnavutköy’de görülen Deniz Çakır, muhabirlere “Allah benim belamı versin.” diye bağırdı. Çakır’ın bu hallerine kimse anlam veremedi.

Deniz Çakır çıldırdı: Allah benim belamı versin

Oyuncu Deniz Çakır, önceki gece 03.00 sıralarında Arnavutköy’de görüntülendi. Bir ev partisinden çıkan Deniz Çakır kendisini görüntüleyen muhabirlere ilginç tavırlar sergiledi.
 

BİR ANDA BELA OKUMAYA BAŞLADI
 

Muhabirlerin sorularına ”Allah sizi bildiği gibi yapsın” diye karşılık verdi: Evine girmek üzereyken daha fazla dayanamadı patladı: ”Bir daha size konuşursam Allah benim belamı versin!”
 

DENİZ ÇAKIR VE OKTAY KAYNARCA YENİDEN AŞK YAŞAMAYA MI BAŞLADI?
 

Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, ATV’de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde taşınıp aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçen yıl aralarındaki sorunları çözemeyince ayrılık kararı almıştı. Ayrılmalarına rağmen arkadaşlıklarını sürdüren ikili, sosyal medyadan zaman zaman birlikte fotoğraf paylaşıyorlardı. Geçen gün dizi setinde Oktay Kaynarca’nın Deniz Çakır’a hayran hayran bakarken çekilmiş olan bir fotoğrafı, “Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca aşkı yeniden mi başladı?” sorusunu akıllara getirdi.

deniz-cakir-cildirdi-allah-benim-belami-versin-10291589_2217_m.jpg
 

deniz-cakir-cildirdi-allah-benim-belami-versin-10291589_9111_m.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X