Deniz Harp Okulu’nda üsteğmenin odasında ‘1 dolar’ bulundu

FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturmada, Tuzla’daki Deniz Harp Okulu’nda yapılan aramada, bir üsteğmenin odasında kitap arasında “J” serisi bir dolar ele geçirildi.

Deniz Harp Okulu’nda üsteğmenin odasında ‘1 dolar’ bulundu

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Deniz Harp Okulu’nda görevli Deniz Albay Çetin Özaktan, Deniz Binbaşı Cüneyt Aydoğan, Deniz Yüzbaşı Semih Barbaros Üstün, Deniz. Üsteğmen İsa Demirbilek, Deniz Üsteğmen İbrahim Halil Tekatlı ile firari şüpheliler Deniz Albay Uğur Yıldız ve Deniz Binbaşı Mustafa Köroğlu’nun çalışma odalarında suç delillerinin elde edilebilmesi için arama yaptığı öğrenildi.

 

Savcısı refakatinde yapılan aramada, birçok dijital malzeme ile çeşitli dokümanların yanı sıra Üsteğmen Tekatlı’nın odasında kitap arasında bulunan “J” seri bir adet bir dolara el konulduğu bildirildi.

 

Ele geçirilen dijital malzeme ve dokümanların ise uzman ekiplerce incelendiği kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X