Deniz Kolgu: Bursaspor’u bu durumda yalnız bırakamayız

Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, “Her şeyden önce Bursasporluyuz. Bursaspor’u bu dönemde bir boşlukta bırakacak durumumuz yok” dedi.

Deniz Kolgu: Bursaspor’u bu durumda yalnız bırakamayız

Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, kendisinin ve Teknik Direktör Tamer Tuna’nın istifa ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve görevlerinin başında olduklarını açıkladı.

Tamer Tuna ile konuştuklarını aktaran Deniz Kolgu, “Biz görevimizin başındayız. Her şeyden önce Bursasporluyuz. Bursaspor’u bu dönemde bir boşlukta bırakacak durumumuz yok. Hocamızı aradım o da ‘Ben bu dönemde Bursaspor’u yalnız bırakmam’ dedi. Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu mutlaka daha sakin düşünecektir ama biz takımın başındayız.’ ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARI SÜREÇTEN UZAK TUTMALIYIZ

Emin Adanur’un istifasını herkes gibi gece yarısı sosyal medyadan öğrendiğini belirten ve futbolcuları bu süreçten uzak tutmaları gerektiğini hatırlatan Kolgu, yönetim kurulunun kısa süreç için planlamaları olduğunu düşündüğünü dile getirerek, ‘Bursaspor’u bu durumda yalnız bırakamayız. Futbolcularımızı bu süreçten uzak tutmamız gerekiyor. Başkan ve yönetim kurulunun bu kısa dönem ile alakalı bir planlamaları olduğunu düşünüyorum. Ben de herkes gibi 00.02’de öğrendim bu istifayı.’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X