Deniz köpürdü

İstanbul’da düzenlenen bir defile organizasyonuna izleyici olarak katılan Deniz Akkaya, yazdığı köşe yazısında kendisini konu eden Ayşe Özyılmazel’i topa tuttu.

Deniz köpürdü

SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLSİNİZ

Defile öncesi gazetecilerle sohbet eden Deniz Akkaya, artık kendisine saldıranlara cevap vereceğini söyledi. Akkaya, ‘Önce herkes kapısının önünü süpürecek, sonra yazı yazacak. Sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz’ diyerek Ayşe Özyılmazel’e olan tepkisinin dozunu arttırdı. Annelik hakkında konuşacak son kişinin de ‘o kadın’ dediği Özyılmazel olduğunu ima eden Deniz Akkaya, ‘Eleştirdiğiniz insanların hayatını yaşamaya kalkıp, arada bir popstar olmaya çalışıp, arada bir de siyaset yazmakla bu işler olmaz’ dedi. 

PODYUMDA ÇAĞLA VE DİDEM’İ BEĞENİYORUM

Ayşe Özyılmazel’in, kendisi ve sevgilisi Murat Varol hakkında yazdığı bir yazıya daha önce sosyal medya üzerinden cevap veren Deniz Akkaya, ‘Reytingleriniz düşünce durup durup benimle alakalı yazı yazamazsınız’ şeklinde konuştu. Bu arada gazetecilerin hangi mankenleri beğendiği sorusuna da cevap veren Akkaya, ‘Çağla Şikel ve Didem Soydan’ı çok beğeniyorum. Ancak çoğu manken oyunculuğa geçiş yaptığı için çok da fazla isim veremiyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X