DenizBank’ta 20. yıl coşkusu

Bankanın hakim ortağı Sberbank’ın Yönetim Kurulu Başkanı Gref, 5 yıllık süreçte yakaladıkları göz kamaştırıcı başarıların, yerini çok daha iyilerine bırakacağını belirtirken, Genel Müdür Ateş ‘gururluyuz’ dedi.

DenizBank’ta 20. yıl coşkusu

DenizBank, 20’nci kuruluş yıl dönümünü İstanbul’da özel bir davetle kutladı. Zorlu Center’da düzenlenen etkinliğe, Sberbank Yönetim Kurulu Başkanı Herman Gref, bankanın önceki hissedarları olan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, eski Dexia üst yöneticileri (CEO) Axel Miller ve Pierre Mariani’nin yanı sıra iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Etkinlikte, DenizBank’ın 20 yıllık başarı öyküsü ve gelecek yıllara ilişkin vizyonu paylaşıldı. Etkinlikte konuşan Sberbank Yönetim Kurulu Başkanı Gref, DenizBank’ı satın aldıkları dönemde bankanın 300 bin kişilik ailelerine heyecan getireceğine ve bir sinerji yaratacaklarına inandıklarını, 5 yıllık birliktelik süresince de bunu başarmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Gref, gelinen noktada 2014 ve 2016’da dünyada, 2015’te ise Avrupa’da ‘yılın en inovatif bankası’ olmayı başarmış bir bankaya sahip olduklarını söyledi.

İYİ Kİ SATIN ALMIŞIZ

 

Gref, ”5 yıllık süreçte çıtayı yukarıya taşıdık. Yakaladığımız göz kamaştırıcı başarılar, yerini çok daha iyilerine bırakacak. DenizBank, ailemizin en genç üyesi olmasına karşın grubumuzun inovasyon üssü konumunda bulunuyor” ifadelerini kullandı. Buraya ilk geldikleri dönemde Türkiye ile ilgili fikri sorulduğunda ‘Türkiye’nin ikinci vatanı olduğunu’ söylediğini, bugün de aynı duyguları taşıdığını dile getiren Gref, ”Başarılarla geride kalan 5 yıllık dönemin ardından mutlulukla ifade etmek isterim ki, iyi ki bu satın almayı yapmışız” dedi.

GENEL MÜDÜR ATEŞ ŞARKI SÖYLEDİ

Herman Gref’in konuşmasının ardından sahneye çıkan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, ‘My Way (Benim Yolum)’ şarkısını seslendirdi. Ateş, yaptığı konuşmada da, 20 yıllık yolculuklarında sektörünün devler liginde yer alan, marka değerini kanıtlamış ve finansman sağladığı dev projelerle adından övgüyle söz ettiren bir kurum olmayı başardıkları için büyük gurur duyduklarını ifade etti. Ateş, ”Böyle bir kurumu ve Türkiye ekonomisine böyle bir katkıyı çok şükür ülkemize kazandırdık” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından etkinlikte Rus Ordu Korosu, sanatçı Tarkan ve Ajda Pekkan sahne aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X