DenizBank’tan avukatlara kredi

Meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektörde farklılaşan DenizBank çalışmalarını genişleterek sürdürüyor.

DenizBank’tan avukatlara kredi

Banka’dan yapılan açıklamaya göre, Banka 5 Nisan Avukatlar Günü’ne özel hayata geçirdiği ve nisan ayı boyunca sürecek kampanyası kapsamında avukatlara yüzde 1,09’dan başlayan avantajlı faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. 

DenizBank bununla birlikte Türkiye Barolar Birliği işbirliğinde Türkiye’deki tüm barolara üye avukatlara, ‘Afili Bankacılık’ ürün ve hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanma şansı veriyor. Yüksek limitli, avantajlı faizli ve sadece avukatlara özel kredi paketlerinin yanı sıra, kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti de bu çerçevede sunulan avantajlar arasında yer alıyor. 

Söz konusu anlaşma kapsamında Afili Bonus Platinum Kredi Kartı alan avukatlar piyasa değeri 1.000 TL olan 100.000 TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortasına ücretsiz sahip oluyor. Ayrıca halihazırda Afili Bonusu bulunan ve 1 yıl boyunca aylık 1.000 TL harcama sözü veren avukatlar da ‘Mesleki Sorumluluk Sigortası’ hakkı kazanıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X