Denizden balıktan başka her şey çıktı

Mudanya`da deniz sevgisi ve çevre bilincini arttırmak amacıyla Kaymakamlık, Belediye, Sahil Güvenlik ve bazı kurumlarla ortak kıyı temizliği faaliyeti düzenlendi.

Denizden balıktan başka her şey çıktı
ÖMER BİLİK
  
Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın DEGAK arama kurtarma timinin güvenlik tedbirlerini aldığı Kıyı temizliği faaliyeti, Mudanya İskele Meydanı’nda İsmet İnönü Bulvarında Mavi Keyif Dalış ve Cankurtaran Merkezi’den 16 ve AKUT’tan 2 dalgıcın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve meclis üyeleri tarafından başlatılan ve yaklaşık 4 saat süren temizlik çalışmalarında denizden 3 adet fiber teknenin yanı sıra yasak olan misina ağları, otomobil lastiği, içki şişeleri ve bir çok çeşitli maddeler çıktı.
 
Denizden çıkarılan malzemeler belediye önünde vatandaşlara gösterilirken, Başkan Türkyılmaz da Mudanyalılar’a çağrıda bulundu. “Mavi bayrağı Mudanya’mıza asacağız” diyen Türkyılmaz, “Bu temizlik her ay devam edecek. Amacımız insanlarımızı duyarlı hale getirmek, karasını, havasını ve denizini hep birlikte tertemiz bir Mudanya haline getirmektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X