Deniz’in durumu belirsiz

Dünkü Balıkesirspor maçının bir bölümünü saha kenarından izleyen gurbetçi futbolcu sakatlığı konusunda belirsizlik yaşıyor.

Deniz’in durumu belirsiz

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak olan Deniz Yılmaz, dünkü karşılaşmanın bir bölümünü saha kenarından takip etti. Takıma ne zaman döneceği konusunda belirsizlik olan tecrübeli futbolcu “Tam olarak net bir şey söyleyemiyorum. Kasların durumuna bağlı. Fenerbahçe maçı olur mu bilmiyorum. Kayserispor veya Kasımpaşaspor karşılaşmaları için de bir şey diyemiyorum. Bakacağız artık. Sürekli kontrollerimizi yapıyoruz. Ben de takıma dönmek için can atıyorum” dedi.

Gizli saklı maç

Bursaspor ve Balıkesirspor arasındaki maç tamamen kapalı kapılar ardında yapıldı. Taraftarın alınmadığı karşılaşmada kulübün resmi televizyonu Bursaspor TV’de canlı yayın yapamadı. Bu kararın Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından alındığı belirtildi. Mücadeleyi sadece basın mensupları takip edebildi.

Sivok nihayet sahada

Sakatlığı nedeniyle gerek Adanaspor gerekse Başakşehir maçlarında forma giyemeyen Tomas Sivok, dünkü Balıkesirspor karşılaşmasının ikinci 45 dakikasında şans buldu. Sakatlıktan çıkan ve eksiklerine kapatmaya çalışan Çek stoper, savunmada Sane ile birlikte görev yaptı.

Hamza Hoca çok sakindi

2-0 sona kaybedilen Başakşehir maçında protestolara maruz kalan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor karşısında sakin bir görüntü çizdi. 90 dakika boyunca yerinden kalkmayan ve maçı sadece izlemekle yetinen tecrübeli teknik adamın keyifsiz oluşu dikkatlerden kaçmadı.

Tesislere hayran kaldılar

Balıkesirsporlu futbolcular dünkü karşılaşma öncesi Özlüce Tesisleri’ni gezdi. Teknik Direktör Reha Erginer ve oyuncularının yenilenen yüzüyle tesislere hayran kaldıkları belirtildi. Kırmızı beyazlı oyuncuların özellikle sahaları ve kondisyon salonunu çok beğendikleri belirtildi.

Şamil gerçek yerinde

Adanaspor ve Başakşehir maçlarında eksiklikleri olduğu için forma giymeyen Şamil Çinaz, Balıkesirspor karşısında 11’de sahaya çıktı. Geçen sezonun büyük bölümünde stoperde görev yapan ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bundan sonraki süreçte yine bu bölgede şans vermeyi düşündüğü tecrübeli oyuncu dün ön liberoda oynadı. Şamil maç eksikliği olsa da başarılı bir maç çıkardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X