Deplasmanda 6 galibiyet!

24. haftada evinde kazanan iki ekip Bursaspor ile Başakşehir oldu.

Deplasmanda 6 galibiyet!

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasman takımları, rakiplerine büyük üstünlük kurdu. 26 golün atıldığı haftada oynanan 9 maçın 6’sını deplasman ekipleri kazandı.

İki karşılaşmadan ev sahibi takım galibiyetle ayrılırken, bir müsabaka da berabere bitti. Kırmızı kartın çıkmadığı haftada Beşiktaş, Sivasspor, Akhisarspor, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Galatasaray, deplasmandan üç puanla döndü.

TİMSAH NİHAYET GÜLDÜ

Beşiktaş, Trabzonspor’u 2-0, Sivasspor, Antalyaspor’u 4-1, Akhisarspor, Fenerbahçe’yi 3-2, Galatasaray, Karabükspor’u 7-0, Alanyaspor, Gençlerbirliği’ni, Yeni Malatyaspor da Konyaspor’u 1-0 mağlup etti.

Sahasında kazanan ekipler ise Bursaspor ve Başakşehir oldu. Bursaspor, Kayserispor’u 1-0 yenerek 9 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir de Göztepe’yi 2-0’la geçti. Kasımpaşa ile Osmanlıspor ise 1-1 berabere kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X