Deplasmanda tek galibiyet

Yeşil beyazlılar, bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta sadece Çaykur Rizespor’u yenmeyi başardı.

Deplasmanda tek galibiyet

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamadı. Sezona istediği gibi bir giriş yapamayan yeşil beyazlılar, deplasmanlarda da yokları oynadı. Deplasmanda bu sezon 3 mağlubiyet alan Sağlam yönetimindeki Bursaspor, sadece Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup edebildi. Ligde 8 hafta sonunda 3 galibiyetle 9 puan toplayan yeşil beyazlılar, 5 kez de mağlup oldu.

Çalımbay ilaç oldu

Rıza Çalımbay yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Kasımpaşa ise bu sezon sahasında 4 maç oynadı. Bu maçlarda 2 galibiyet ve bir beraberlik elde eden  lacivert beyazlılar sadece Fenerbahçe’ye kaybetti. Geçen sezonun aksine başarılı savunmasıyla ön plana çıkan Kasımpaşa, 8 hafta sonunda sadece 4 gol yiyerek, ligin kalesinde en az gol gören takımı oldu. İki takımın geçen sezon oynadığı maçlar ise bol gollü geçti. Bursaspor sahasındaki maçı 5-1 kazanırken, deplasmanda rakibine 5-3 kaybetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X