Deprem sonrası paylaştığı poza tepki yağdı

Dün saat 13.59’da İstanbul’da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli şekilde hissedilen deprem sonrasında yaşanan sarsıntılar vatandaşın yüreğini ağzına getirirken Şeyma Subaşı, Instagram hesabından mini elbiseli pozunu paylaştı.

Deprem sonrası paylaştığı poza tepki yağdı

İstanbul’da dün saat 13.59’da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kent genelinde şiddetli şekilde hissedilen sarsıntı sonrası 4.1 ve 4.0 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi. Depremi hisseden binlerce insan korku dolu anlarını sosyal medya hesaplarından yayınlarken en ilginç paylaşım Şeyma Subaşı’dan geldi.

MİNİ ELBİSELİ PAYLAŞIM YAPTI

Deprem sonrası yaşanan sarsıntılardan dolayı binlerce vatandaş evlerine giremediği için park ve bahçelerde sabahladı. Şimdilerde yurt dışında tatilde olan Şeyma Subaşı ise Türk halkı diken üstündeyken mini kırmızı elbiseli pozunu paylaştı.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Subaşı’nın depremle ilgili bir paylaşım yapmayarak günlük yaşantısına devam etmesi de takipçilerini kızdırdı.

BORNOZLA POZ VERMİŞTİ

Sosyal medya hesabı Instagram’da 3,1 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, dün sabah saatlerinde de Paris’te kaldığı lüks otelin balkonunda verdiği pozu paylaştı. Subaşı’nın bornozla poz verdiği fotoğrafa beğeni yağdı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yarattı. AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu. İstanbul, Bursa, Kocaeli’de okullar bugün için tatil edildi. Silivri’nin 21.68 kilometre açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul’un birçok ilçesinde hissedilirken, Kocaeli’de de hissedildi. Depremin ardından, en büyüğü 4.1 büyüklüğünde 28 artçı meydana geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X