Depremzede çocukları bayramlıklarla sevindirdiler

Yoncadır Kadın Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerden olumsuz etkilenen çocuklara bayramlık kıyafet ve oyuncak hediye etti.

Depremzede çocukları bayramlıklarla sevindirdiler

Adıyaman ve Hatay’a giden Yoncadır Kadın Derneği Başkanı Cansu Vatansever, yönetim kurulu ve 10 kişilik gönüllü üye ekibi, kıyafet, ayakkabı ve oyuncaktan oluşan bayramlıkları 1050 çocuğa teslim etti.

Dernek üyeleri, bölgede depremzede ailelerle de vakit geçirmeyi ihmal etmedi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Yoncadır Kadın Derneği Başkanı Cansu Vatansever, “Şubat ayında 11 ilimizde yaşanan deprem felaketinden derin üzüntü duyduk. Birçok ildeki sosyal yardımlaşma süreçlerini takip ve dahil eden bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerimize hemen başladık. Yaklaşan Ramazan Bayramı için, bağışçılarımız aracılığıyla, deprem bölgesindeki çocuklarımıza yönelik bayramlıkları çocukların yaş ve bedenlerine göre hazırladık ve bölgeye giderek bizzat kendilerine teslim etik. İyiliğin paylaştıkça çoğaldığına inanıyoruz. Bölgedeki diğer depremzedelere ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X